O firmě LTP, výrobci zakázkových plastových krabiček

george Uncategorized Leave a Comment

Firma LTP byla založena v roce 1985 s cílem poskytnout zakázkově navržené estetické a technické řešení pro požadavky malých a středně velkých výrobních sérií. S ročním požadavkem ve výši 1 – 10 000 kusů jsou technologie pro velké série (zejména plastová injekce) neekonomické, nebo nejsou standardní plastové krabičky uspokojivé.

Rozvojem integrovaného procesu, od návrhu krabičky po výrobu krabičky, je náš proces “bez nástrojů” rychlý, pružný a ekonomický, protože žádné speciální náklady na nářadí nejsou.

LTP šetří čas i peníze svým zákazníkům vývojem a výrobou zakázkových krabiček a skříněk v malých a středně velkých sériích bez minimálního množství. Forma není nutná. Bez nutnosti dalšího obrábění po zakoupení standardních krabiček.

S více než třicetiletými zkušenostmi LTP zvládají vývoj a zpracování celé řady zakázkových krabiček a skříní: přední panel a stojan, zkosené pouzdro, multifunkční skříň, stolní krabičku, skříňku s dvířky, pouzdro pro baterie, nástěnnou krabičku, Raspberry krabičku, kapesní nebo přenosné pouzdro, krabičku pro přístrojové vybavení nebo skříňku pro všeobecné účely.

Od svého založení LTP vyvinul a vyrobil více než 10 000 různých individuálních projektů zakázkových krabiček na celém evropském kontinentu, se specializovanými místními partnery v Německu, Anglii, Švédsku, Holandsku, Itálii, Španělsku, České republice a v Rusku.

Od jednoduchého řešení po komplexní krabičku je LTP partnerem všech typů společností v oblasti zdravotnictví a krásy, služeb, mikroelektroniky a průmyslu.

Zakázkové krabičky navržené LTP jsou určeny ke zkráštění, ochraně nebo zakrytí přístrojů pro analýzu, řízení, zpracování, tisk a RFID produktů, nebo jakýkoliv typ zařízení IoT (spojené objekty - Internet of Things).

Díky tomuto zakázkovému řešení podporuje LTP své zákazníky ve vývoji produktů a přispívá k jejich úspěšnému prodeji:

  • Vzhled je přizpůsoben pro cílovou skupinu
  • Rychlý design a doba výroby
  • Flexibilita: změny možné před každou sérií
  • Velmi nízká počáteční investice: výroba bez specifických vstřikovacích forem

K tomuto cíli LTP integrovala celý postup R&D od estetického návrhu (tvar & vzhled) až po výrobní operace, do inovativního procesu, který je rychlý, flexibilní a nevyžaduje žádné specifické nástroje.

Zjistěte další:

    • Vyžádejte si náš vzorek zadarmo a seznamte se tak podrobně s technologií LTP. Zavolejte na +420 566 652 440, nebo napište Radce Řezníčkové na rreznickova@citworld.com a zadejte vaši adresu dodání.

Plastové krabičky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *